DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
DME Installatie Groep
Certificaten

Certificaten

In het onderstaande overzicht vindt u onze erkenningen en certificaten terug.
VCA*: Veiligheid Checklist Aannemers
DME Installatie Groep BV beschikt over het VCA-certificaat en dat houdt in dat veiligheid een integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering en dat wij continu werken aan verbetering hiervan. Zo zijn onze mensen opgeleid om veiligheid toe te passen tijdens hun werkzaamheden. Zij zijn op de hoogte van de veiligheidseisen en mogelijke gevaren op de bouw.
Lid van Uneto-Vni
DME Installatie Groep BV is lid van Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Mede daardoor bent u verzekerd van een installateur met een gedegen kennis op het gebied van veiligheid en regelgeving, die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard werken we volgens de wettelijke normen en eisen én voldoen al onze installaties aan de NEN 1010-voorschriften. Vanzelfsprekend leveren wij onze installaties op met een garantie van een jaar, zoals is vastgelegd in de verklaring van ondernemersorganisatie Uneto-Vni.
Siemon gecertificeerde installateur
De prestatie van een netwerkbekabelingssyteem is van meer dan alleen een kwalitatief goede kabel en connector afhankelijk. Om een bandbreedtegarantie af te kunnen geven dient een netwerkbekabelingssysteem goed ontworpen, geďnstalleerd en beheerd te worden.
Kenteq erkend leerbedrijf
DME Installatie Groep BV is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij veel investeren in het opleiden en up-to-date houden van de kennis van onze mensen door het aanbieden van diverse opleidings-mogelijkheden. Hiermee willen wij de kwaliteit van het vakmanschap garanderen en stimuleren.
Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Zuid Holland
DME Installatie Groep BV is deelnemend partner van Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid Holland. De Stichting Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid Holland zorgt voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de installatiebranche. De stichting werft leerlingen en biedt hen een praktijkgerichte opleiding aan. Daarnaast zorgt de stichting voor het om- en bijscholen van werknemers en zij-instromers.
Stichting Erkenning Installatiebedrijf
In 2007 verdween de Vestigingswet voor de installatiebranche, daardoor is het voor opdrachtgevers en consumenten lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van de SEI laat DME Installatietechniek BV zien dat de juiste kennis aanwezig is om het installatiewerk uit te voeren. Met een SEI erkenning toont DME Installatietechniek BV aan dat er adequaat opgeleide mensen in dienst zijn en dat de kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd door Stichting Erkenning Installatiebedrijf.
Sterkin
Mens Installatietechniek BV is een erkend Sterkin Installateur. Kiest u voor een erkend Sterkin Installateur, dan maakt u altijd een veilige keuze. De erkende Sterkin Installateur is niet zomaar erkend. Hij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo moet hij beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en in het bezit zijn van de juiste (meet)gereedschappen.
Contactgegevens
Postadres
Postbus 10
2750 AA Moerkapelle
   
Bezoekadres
Bredeweg 39A - 39B
2751 GH Moerkapelle
   
T. 079 - 59 33 777
F. 079 - 59 33 657
   
E. info@dme.nl
I. www.dme.nl